Осінь золотава в садочок прийшла і святковий ярмарок дітям привела

Вже зібрані останні врожаї,

З полів добро привезено додому.

Комори всі наповнили свої,

Тепер приємну відчувають втому.

Втомилися, звичайно, від турбот,

Та радість від достатку серце гріє.

Трудолюбивий, добрий наш народ,

Він потрудитися і відпочити вміє!!!

Саме в таку осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і завезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати лишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами... Чого тільки не було на тих ярмарках у незапам’ятні часи в Україні!

Ось такий великий осінній ярмарок 06.11.15р. відбувся в дошкільному навчальному закладі №3 "Сонечко". Такий захід згуртував всю дошкільну родину – маленьких дошкільників, педагогічних працівників і батьківську громадськість. Батьки разом з дітьми постарались на славу. Чого тільки не було на ярмарці. Гарно вбрані кожною групою столики повнилися запашними фруктами та смачними різноманітними солодощами: печеними горішками, грибочками, ведмедиками, трубочками, тортиками, рулетиками, пряниками. Особливим попитом користувались домашні цукерки на паличках .

Продавцями були самі діти, яким допомагали торгувати вихователі, а покупців було скільки, що не просунутися, товар розкуповувався вмить. Всі присутні були дуже задоволені, а особливо діти, які відчули себе в ролі і продавців, і покупців.

Керівництво та педагогічний колектив ДНЗ №3 дуже вдячний батькам за допомогу в проведенні цієї виставки-ярмарки.

Фоторепортаж тут...

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.