ВЕЛИКДЕНЬ!!!

Ось і дочекались діти великого християнського свята Великдень.

За народним повір’ям в ці святкові дні радіє небо і земля. І є в ці дні така мить, коли Господь відкриває небо, щоб почути, і виконати одне заповітне бажання кожної людини, в якої чисте серце. Отож, мрійте і Ваші бажання обов’язково почує Бог!Пасха – одне з найбільших християнських свят, це день Воскресіння Христа, Сина Божого, тому, малята середньої групи «Веселка» ДНЗ «Сонечко», під керівництвом вихователя Кухарчук Н.В. та музкерівника Бакун М.І. з радістю та натхненням готувалися до нього. Жодне зі свят не дарувало стільки радості й душевної теплоти, як Великдень.

У великому, ошатному залі, діти розповідали вірші про весну, Пасху, Україну, відгадували загадки. Також, не забули і про традиції нашого народу: малята знайомили гостей з традиціями святкування Великодня, розповідали як наші прадіди в давнину готувалися до Пасхи. З охотою грали в народнІ Ігри, вчились самостійно складати пасхальний кошик.

Звичайно, не обійшлося і без танців, діти виконали танець писанок, танок «Доярочки»,«Бджілки» . Лунали і пісні: «Христос Воскрес!», «Весела весняночка», «Намалюю писанку».

Та найбільше запам’яталася, та сподобалась глядачам вистава «Великодня казочка»,

Це справді великий день. Діти з нетерпінням чекали ту мить, коли скуштують святкову паску.

Враження від свята були чудові!

За народним повір’ям в ці святкові дні радіє небо і земля. І є в ці дні така мить, коли Господь відкриває небо, щоб почути, і виконати одне заповітне бажання кожної людини, в якої чисте серце. Отож, мрійте і Ваші бажання обов’язково почує Бог!

Фото репортаж тут...

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.