День Дошкілля.

Шановні вихователі, дошкільні працівники, прийміть найщиріші слова вдячності за вашу працю. Здоров'я вам, щастя, благополуччя, невичерпної творчої енергії, а слова вдячності нехай як можна частіше звучать від батьків, чиїх дітей ви зігріваєте своєю сонячною увагою!

Дошкільна освіта - фундамент сучасної освіти. Завдання і почесна місія працівників дошкільного навчального закладу - створити сучасний дитячий садок, у якому буде щасливою кожна дитина. Щодень, щохвилини наш колектив намагається створити умови щоб дітям було затишно і комфортно.Наш колектив згуртований працездатний, творчий, відповідальний. В дошкіллі праця нелегка, у цій сфері діяльності не можна розбагатіти. Це дуже зрозуміло і старшим педагогам і молодим спеціалістам, які щойно переступили поріг закладу. І щоб залишитися працювати у закладі на довгі роки - необхідне покликання, любов до дітей до обраної справи. У нашому колективі кожний працівник закладу відповідально виконує завдання, які висуває сьогодення. Неодноразово аналізуємо і радіємо зі своїх успіхів, успіхів колег.

Вихованці дошкільного закладу порадували присутніх у залі чудовими таночками та піснями, словами подяки на адресу своїх вихователів і всіх працівників закладу. Це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

З нагоди свята сьогодні вшановуємо та приєднуємося до теплих слів вдячності на адресу вихователів, помічників, кухарів, праль та всіх працівників дошкільного закладу. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

Таке покликання Вам долею дано

З любов'ю серце дітям віддавати

Цей шлях життєвий обрано давно,

Професія чудова - вихователь

Нехай ваше життя буде наповнене любов'ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть Вам вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом.

За те що горнеться до Вас дитина,

Вважає другом, цілковито довіряє

І шепотить свою дитячу таємницю, -

Хай Божа сила Вас оберігає!

За працелюбність, доброту, уважність,

Ласкаву усмішку, терпіння,

Коли навколо пустощі і гамір, -

Здоров'я Вам, наснаги і везіння!

Хай вдячні будуть мами й тата,

Допомагають у складну хвилину

За те, що в Ваші руки довіряють

Свій найцінніший скарб - дитину!

Хай сонячно на серці завжди буде,

На добрі справи кожен день багатий,

Хай поважають і цінують люди!

Ми Вас вітаєм з професійним святом!

Фоторепортаж тут...

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.