Розвага "Подорож до країни "Економіка ".

Економічне виховання дошкільників – новий напрямок дошкільної педагогіки. В наш час кожна сучасна людина повинна володіти діловими якостями. Ці вимоги суспільства зробили проблему економічного виховання актуальною вже в дошкільному віці. Одним із завдань економічного виховання на сучасному етапі є формування основ економічної культури. Виховання економічної культури - це, зокрема, і виховання певних особистісних якостей людини, її ставлення до речей, предметів побуту, природних ресурсів (бережливість, ощадливість, дбайливість), а також ставлення до інших людей.

Діти середньої групи разом з вихователем Пацелею Л. О. , музичним керівником Бакун М.І. провели для малят дитсадка розвагу "Подорож до країни "Економіка ". Дошкільнята у ігровій формі, разом з Гномом - Економом отримали знання про товарно-грошові відносини, про те, що правильно складений сімейний бюджет допомагає розподілити гроші на різні необхідні витрати, які можуть бути як основні, так і не основні, навчилися берегти природні ресурси, речі, предмети побуту.

/Files/images/patselya/DSCF0174.JPG/Files/images/patselya/DSCF0177.JPG/Files/images/patselya/DSCF0179.JPG /Files/images/patselya/DSCF0178.JPG /Files/images/patselya/DSCF0189.JPG/Files/images/patselya/DSCF0169.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.