Випускний бал у дитячому садку.

В усіх дошкільних навчальних закладах рідної нашої України цими днями проходять традиційні випускні свята. Ці дні – святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти... Свято, коли діти прощаються з дитинством.

Настав цей день і в ДНЗ №3 «Сонечко»… День, якого чекали всі – і батьки, і працівники дитячого садка, і діти старших груп «Веселка» (вихователі Кухарчук Н.В. та Старуш Л.В.) та «Калинка»(вихователі Туболець Л.П. та Міненко Т.В.) – випускний бал у дитячому садку. Це перший випускний у життя. Красиве свято, але і трішечки сумне, адже наші діти прощаються з дитинством. Так хочеться зупинити їх: «Не поспішайте дорослішати, адже дитинство не повернеш. Зачекайте ще мить, порадійте дитячій безтурботності»

Урочиста, святкова зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, галантні хлопчики в костюмах і краватках, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей посмішки, в очах батьків сльози радості і легкого смутку.

Майбутні першачки під керівницвом музичного керівника Бакун М.І. виступили зі змістовною концертною програмою. Хвилюючі моменти не залишали байдужими ні батьків, ні гостей свята. Кожне слово, пісня, танок, кожен віршик випускника були пронизані любов’ю та вдячністю за роки, проведені у дитсадку.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідуюча дитсадка Малиш.М.З. та побажала діткам щасливої дороги у майбутнє шкільне життя та успіхів у навчанні.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. Вони дали настанови на майбутнє, адже вже незабаром їхні вихованці підуть до першого класу.

…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

А ще дуже хочеться побажати, щоб у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія.

Фоторепортж тут... і тут...

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.