День Знань!

В нашій великій родині, як і по всій Україні, велике свято!

День Знань! День знань – це перші дзвоники і хвилювання, море квітів та білих бантиків! Вересень – початок навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних навчальних закладах. 1 вересня – світлий і радісний день, коли природа одягається в яскраві осінні вбрання. У дитячому садку в цей день красиво і урочисто.

Після літніх канікул дошкільний заклад знову зустрічає своїх вихованців. Ранок 1 вересня у ДНЗ «Сонечко», як і в кожному дошкільному закладі, видався напруженим: зустріч після літніх канікул, сльози від розлуки з мамами, визначення місць за столиками – все це турботи першого дня. Хтось вперше переступить поріг дитячого садочка, комусь – продовжувати здобувати знання, вихователям – продовжувати відкривати перед дітьми нові горизонти пізнання себе і світу.

1 вересня в дошкільному навчальному закладі №3 «Сонечко» пройшли виховні заходи, метою яких стало формування в дошкільників розуміння єдності та цілісності України, її багатонаціонального народу та незалежної, демократичної і заможної держави.
Бажаємо Вам незабутніх миттєвостей дошкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

Країн багато в світі є.
Та ти не шукай не знайдеш ніде
Країну, де тільки малеча живе.
Країна дитинства – це життя моє
Країна дитинства – це щастя моє.
Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.