Батьківські збори.

17 вересня о 16.00 в дошкільному навчальному закладі « Сонечко» відбулися перші в цьому навчальному році загально садові батьківські збори. На зборах виступали завідувач ДНЗ Малиш М.З. , вихователь Туболець Л.П., голова батьківського комітету Деруга В.В.

Загальносадові батьківські збори мали форму активного діалогу працівників дошкільного навчального закладу з батьками вихованців.

Завідувач привітала батьків з початком нового навчального року , а також звернулася до батьків зі словами вдячності за підтримку та співпрацю з ДНЗ. Коротко розповіла про програмне забезпечення роботи дошкільнорго закладу, основні завдання та плани роботи на навчальний рік.

Вихователь дошкільного навчального закладу Туболець Л.П. надала батькам консультацію по вихованню маленьких патріотів, розповіла про методи та прийоми , які дозволять значно полегшити даний процес . Після виступів завідувач ДНЗ Малиш М.З. - запропонувала обрати батьківський комітет садочка який зможе представляти інтереси батьків кожної групи та працюватиме спільно з педагогами та адміністрацією ДНЗ над вирішенням та реалізацією важливих питань .

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.