Осінній Ярмарок в дошкільному навчальному закладі №3 «Сонечко»

Увага.Увага.

Спішіть- поспішайте!

Господарі й гості,

глядіть,не минайте!

На ярмарок, просим -

гуртом й поодинці,

Чекають на всіх тут

чудові гостинці!

Таким урочистим гаслом в дитсадку «Сонечко» розпочався сонячний осінній ранок 3 жовтня 2016 року. Цим закликом дружній колектив педагогів та вихованців садочка гостинно запрошував гостей на свято Веселого ярмарку.

Що таке Ярмарок? Хто з нас, українців, не знає, що це? Мабуть таких немає. Це свято – наша особливість. Свято спілкування і веселощів, продажу товарів та гарного настрою.

Тож, наслідуючи українські народні традиції, дошкільний навчальний заклад № 3 «Сонечко» провів свято Ярмарки. У ярмарку взяли участь усі групи дошкільного закладу. Постарались на славу!

А на ярмарку бурлить життя! На ньому діти презентували кулінарне вміння своїх батьків, та багаті дари осені. В ході розваги дошкільники ознайомлювались із народними звичаями та традиціями ярмаркування, розігрували діалоги фольклорного змісту, виконували традиційні українські танці та пісні.

Колектив «Сонечка» разом з батьками на цьому ярмарку вдало поєднав між собою історію та сьогодення, виховуючи в дітях повагу до народних традицій і культури.

На ярмарку нашім

чудовім, багатім,

Є чим дивуватись

і є, що придбати!

Тут щедрі дарунки

із саду й городу,

Тут пісні і жарти -

Усім в нагороду!

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.